Appartement verhuurd

Modern en Energiezuinig Appartement met Twee Slaapkamers, Twee Autoparkings en Ruim Terras in Genk
Welkom bij dit prachtige, energiezuinige appartement met twee slaapkamers, gelegen in het bruisende Genk. Dit eigentijdse appartement biedt niet alleen comfortabele leefruimtes, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl.
Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor  koppels of individuen die op zoek zijn naar extra ruimte. 
De open keuken is het kloppende hart van dit appartement. Hier kunnen culinaire meesterwerken worden bereid terwijl u in contact blijft met uw gasten in de aangrenzende woonruimte. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerkingen, waardoor koken een waar genot wordt.
Een van de hoogtepunten van dit appartement is het ruime terras, waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht. Het terras biedt voldoende ruimte voor buitenmeubilair, perfect voor gezellige diners onder de sterrenhemel of ontspannen zondagmiddagen met een goed boek.
Dit appartement wordt geleverd met niet één, maar twee autoparkings, wat zorgt voor ultiem gemak voor u en uw gasten. Geen gedoe meer met het vinden van een parkeerplaats na een lange dag. Het gebouw is ook ontworpen met energiezuinigheid in gedachten, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.
Gelegen in het hart van Genk, bent u omringd door alle voorzieningen die deze bruisende stad te bieden heeft. Van winkels en restaurants tot scholen en recreatiegebieden, alles wat u nodig heeft is binnen handbereik.
Mis deze unieke kans niet om in een energiezuinig appartement met twee slaapkamers en ruim terras in Genk te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen. Welkom thuis!

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
1
Bebouwing
Halfopen
Algemene staat
Instapklaar
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Zitplaats
Keuken
Inkomhal
Toilet
Terras
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Zolder
Berging

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven